Dag van de Stadslandbouw Utrecht

In en om de stad verbouwen steeds meer mensen hun eigen voedsel, zowel ondernemers als liefhebbers.  Met veel passie en volharding brengen zij afwisseling en couleur locale in het Utrechtse landschap, in onze menukaart en in de winkel. Een smaakvol en evenwichtig alternatief voor de schaalvergroting in de landbouw en voedselketen. Proef Eetbaar Utrecht voert je langs ruim dertig bijzondere lokale initiatieven van pioniers die het anders doen. Tegen de verdrukking van de prijzenknallers in herstellen zij het evenwicht tussen stad en land, brengen mensen weer buiten, met hun handen in de grond, in contact met elkaar en met de herkomst van ons eigen voedsel. Op 17 mei kun je er met alle zintuigen van genieten. Proef Eetbaar Utrecht!

Proef Eetbaar Utrecht!
– is de tweede editie van de Dag van de Stadslandbouw Utrecht, waarmee Utrecht met een gezamenlijk programma aanhaakt op de landelijke Dag van de Stadslandbouw (de Publieksdag).
– Een samenwerkingsproject van het netwerk Eetbaar Utrecht
– Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht (Volksgezondheid / Milieu en Mobiliteit), K. F. Heinfonds, Rabobank Utrecht e.o. en Plantkwekerij Jongerius

Logo Eetbaar Utrecht           Banner Dag van de Stadslandbouw 2014 klein

GU_logo_rood_rgb    KF Heinfonds logo        rabobank-groot    Jongerius

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s