Keukens van Utrecht

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


En ook onze lokale horeca doet mee! Op zaterdag kan je op verschillende plekken in de stad speciaal stadslandbouwlekkers proeven.

De Keuken van Gastmaal serveert een voorgerecht met drie verschillende soorten radijs, daslookmayo en wilde kruiden; alles van De Moestuin.

Carla’s Conditorie heeft voor deze dag een heerlijke zoete rode-bietjestaart gebakken.

De rabarber groeit nu de tuin uit: bij de Ontdekking maken ze er taart mee en Roberto heeft er ijs van gedraaid.

Vorst heeft een salie geplukt op De Koningshof en er ijs mee gemaakt! Wedden dat je dat nog nooit geproefd hebt!

Bij Bigoli en Kookje-eetwinkel kun je zaterdag raapsteeltjesquiche kopen met raapsteeltjes van De Volle Grond uit Amelisweerd.

Dado heeft deze week lamsvlees uit Kamerik, asperges uit De Bilt en Werkhovense advocaat met Bunnikse vlierbessensaus in het assortiment.

Ook bij Gastmaal&deTafel zijn asperges klaargemaakt (op drie verschillende manieren!). En wil je nog een dessertje mee nemen, dan is er yoghurtmousse met rabarber.

Vers maakt een boerensalade voor je klaar met overjarige kaas uit Woerden.

Bij Zinin kun je dit weekend proeven van thee en pesto van de Amelis’hof.

Josmar van Potten&Pannen bakt groentepizza’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s