Ga het dak op!

Tuinfabriek
Boven op het dak van Hoog Catharijne kun je zaterdag meewerken in de zelfvoorzienende daktuin van Ester van de Wiel: De Tuinfabriek.

Eten, composteren, zaaien, groeien, oogsten, koken en eten vormen het productieproces van deze fabriek. Bewoners en werknemers binnen Hoog Catharijne maar ook leerlingen werken toegewijd mee in de Tuinfabriek. Daarnaast zijn er wormen, bijen en kippen actief als hoveniers die zich gespecialiseerd hebben in composteren, bestuiven, wieden en schoffelen.

Wil je weten hoe de Tuinfabriek werkt en welke producten er gemaakt worden? Steek dan samen met o.a. Ester van de Wiel de handen uit de mouwen en werk zelf mee in de Tuinfabriek: IJsheiligen zijn net voornbij dus de kwetsbare stekjes mogen de grond in. Zaterdag gaan we de tomaten, pompoenen en courgettes buiten zetten.
De Tuinfabriek heeft meer stekjes geproduceerd dan waarvoor er plaats is. Dus zoekt u nog stekgoed? Of heeft u ook teveel van hetzelfde. Bezoek dan onze stekjesbeurs om te ruilen of te kopen.

Wil je een andere keer komen kijken? De Tuinfabriek is open op dins- en vrijdagen van 10.00 tot 14.00 uur en tijdens bijzondere activiteiten.

Routebeschrijving:
Met de trein, fiets, lopend: je vindt de Tuinfabriek in Hoog Catharijne ter hoogte van de Van Haren schoenenwinkel. Daar tegenover zit een pinautomaat van de Rabobank. Rechts daarvan is de entree naar P3 parkeergarage Radboud. De witte deur door, twee trappen op en dan ben je bij de Tuinfabriek.

www.detuinfabriek.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s